Tilaus- ja liikelennot

Lentäminen ei ei tätä helpommaksi enää tule:
 
Saavu lentokentälle ja olet ilmassa nopeimmillaan jo 15 minuutin päästä. Sinun lentosi lähtee sinulle sopivimmalta lentokentältä (myös pienkentät). Näin vältät jonottamisen, jatkolennot ja saat yksilöllisen kyydin ilman viivästyksiä.

–  sinun aikataulusi on meidän aikataulumme

– riippumattomuus isojen kaupallisten lentoyhtiöiden joustamattomista aikatauluista
– voit myös pitää kokousta jo lennolla matkustamossa tai sitten vain nautit yksilöllisestä kyydistä, jokainen paikka on bisnespaikka
– valitse sopivin lentokenttä myös pienemmiltä lentoasemilta tai valvomattomilta lentopaikoilta
– vältä turhat ja kalliit hotelliyöpymiset

– vietä enemmän aikaa perheesi kanssa 

Elämyslennot

Finnflite tuo takaisin lentomatkustamisen elämyksellisyyden. Saat uniikin lennon tarpeidesi mukaan. Haluatko lennon matalammalla tai kaupunkikierroksen normaalin matkalennon päätteeksi? Tämä onnistuu. 
 
Tuo esille lisätoiveesi ja järjestämme sinulle lentoelämyksen jonka muistat pitkään. Tervetuloa Finnfliten lennolle!

Rahtilennot

Cessna Caravan turbiinikoneemme on muunneltavissa osittain tai kokonaan rahtikäyttöön. Pienikokoisempi rahti mahtuu kyytiin poistamalla koneen takaistuimet, jolloin koneen etuosaan jää vielä 2-6 hengelle tilaa. 
 
Ison rahdin tapauksessa poistamme kaikki lentokoneen istuimet. Huomaathan että konttien ja lavojen rahtikuljetukset ovat myös mahdollisia.
 
Joustava lentorahti on tehokkaiden liiketoimintaprosessien luontainen jatkumo. Tuotantolinjan katkeamattomuus ja palveluiden jatkuvuus turvataan oikea-aikaisilla osa-ja komponenttitoimituksilla suoraan lähimmälle lentokentälle. Käyttämämme lentokalusto on järkevä vaihtoehto suurille ja monimutkaisille logistiikkaketjuille.

Ambulanssilennot

Cessna Caravan mahdollistaa kustannustehokkaat ambulanssilennot Pohjoismaissa, Euroopassa ja Venäjällä. Koneestamme löytyy ambulanssivarustuksessa paarit sekä 2-4 istuinpaikkaa matkustajille ja hoitohenkilöstölle.
 
Ambulanssilennoilla on mukana potilassiirtoihin erikoistuneita hoitajia ja lääkintähenkilökuntaa. Cessna Caravanin iso ovi mahdollistaa sujuvan ja turvallisen potilaiden lastaamisen ja purkamisen.

Yrityslentokoneet

Voit kätevästi nostaa omistamasi lentokoneen käyttöastetta:
– Jaa lentokoneen käyttö kumppanien kanssa
– ota mukaan lisämatkustajia
– hyödy polttoainesopimuksista
– tarjoa kuljetuskapasiteettia myös kumppaneille
– saat lentokoneeseesi ammattilaisten toimintamenetelmät, tarkastuslistat ja paino ja suoritusarvolaskelmat helpottamaan myös jatkokäyttöä
Prosessissa on kaksi helppoa vaihetta:
1.  Sinun lentokoneesi lisätään AOC-listaamme. Koulutamme pilottejasi, huolehdimme ylläpidosta sekä ylläpidämme lentokoneesi lentokelpoisuutta jatkuvasti. Pidämme sinut koko ajan ajan tasalla!
2.  Kun lentokoneesi täyttää kaupallisen toiminnan kriteerit, me järjestämme operaatioita koneellesi. Kiitos runsaslukuisten yhteistyökumppaniemme, sinulla on käytössäsi paras lentokoneiden välitysverkosto.
Lentokoneesi on osaavissa käsissä. Me Finnflitellä teemme lentokoneen omistamisesta läpinäkyvää ja helppoa.